VCA*
KIWA NEN 1090
☎ +31 (0)35 691 21 66
OUT METAAL

inhoud oude homepage

Na meer dan 30 jaar ervaring in de metaalbewerking kun je stellen dat het in ons bloed zit. Wij zijn specialist in het op maat maken van de meest uiteenlopende producten in staal, roestvaststaal (RVS) en aluminium. Hierin onderscheiden wij ons door een schat aan ervaring, kennis en expertise in de food- en non-food industrie. In deze bedrijfstak zijn wij kind aan huis en in staat de meest uiteenlopende opdrachten uit te voeren. Of het nu gaat om een satéprikmachine of het opzetten van een volledige productlijn, wij kunnen het maken.

Quiz

Quiz

Maar ons bedrijf is meer dan dat. Wij kunnen uw partner zijn in complexe situaties, wanneer u specialistische wensen heeft of wanneer in uw bedrijf een calamiteit optreedt. Wij denken met u mee en streven altijd naar de meest optimale en efficiënte oplossing. Onze medewerkers zijn vakkundig, betrokken en allemaal opgeleid volgens de VCA* norm.

De kracht van ons bedrijf vertaalt zich in een zeer gevarieerd klantenbestand bestaande uit fabrieken, waterschappen, energiebureaus en bouwbedrijven. Maar ook architecten, ontwerpers en kunstenaars maken veelvuldig gebruik van onze diensten. Overigens spelen wij niet alleen een rol in de uitvoering, wij geven ook adviezen, zijn thuis in engineering en AutoCAD.

Ons bedrijf (kantoor en werkplaatsen) is gevestigd in een modern bedrijfspand in Naarden. Wij beschikken over werkplaatsen die zijn ingericht volgens de laatste stand van de techniek en die voldoen aan de VCA eisen. Vanzelfsprekend beschikken wij ook over een modern ingericht machinepark. Alle machines zijn zodanig op elkaar afgestemd, dat wij in principe alle werkzaamheden in eigen beheer kunnen uitvoeren. Naast een serie compleet ingerichte bedrijfswagens en heftrucks van 1,75 en 5,5 ton, beschikken wij ook over een mobiele werkplaats die eveneens voldoet aan de VCA* norm.

Titel

een beetje tekst